Referanser

Tilbakemeldinger fra kunder

Legging av parkett

Hyggelig og ryddig håndverker, og god kommunikasjon. JS Bygg & Interiør la 40 kvm parkett + listing i stue/kjøkken (det dukket også opp behov for å kappe av en lettvegg). Det var et par utfordrende hjørner og dørlister som parketten måtte tilpasses til, eller der dørkarmer måtte fjernes og deretter settes på plass. Alt ble meget pent utført, og vi er veldig fornøyd. JS Bygg tok også på seg ekstraarbeid/utfordring som dukket opp, selv om vi ikke hadde forespeilet det på forhånd. Tid brukt på arbeidet var det heller ikke noe å si på. Ga fast kvadratmeterpris på anbudet.

– Magnus Selven

Ferdigstille et kjøkken

Kan absolutt anbefale. Arbeidet han har gjort er profesjonelt gjennomført med god kvalitet. Enkel å kommunisere med og ikke vanskelig å be om å endre på noe dersom du ønsker det! Prismessig er det vanskelig å si noe om, for jeg vet ikke hva markedsprisen er på denne jobben. Men han var ikke den billigste jeg valgte, men følte meg trygg på han. Bruker han gjerne igjen dersom behovet er der.

– Sandra Sigurjonsdottir

Rive + sette opp ny lettvegg, samt sette inn ny dør.

Geir gjorde en svært god jobb. Han var punktlig, effektiv, fulgte opp avtaler og gjorde sitt for å ordne slik at jeg fikk det som jeg ønsket. Han kom med faglig gode innspill og forslag. Anbefales på det sterkeste, jeg kommer til å bruke JS bygg igjen ved en senere anledning.

– Alexander Merkesdal

Snekkerarbeider

Jeg er meget fornøyd med det arbeidet som ble utført på bad, vaskerom og nytt tak i stue. Kan absolutt anbefale firmaet som var pålitelig og nøyaktig. Bruker de nok igjen.

– Berit Theodorsen

Bytte ut en eller flere ender på bjelker under sutak.

Geir svarte raskt, kom raskt og gjennomførte jobben på en god måte, så er i alt fornøyd med jobben som ble gjort.

– Olav Stavsholt

Bildegalleri

Ny parkett for kunde på Straumsgrend

Ny Rema1000-butikk på Manger (div. tømrerarbeid)

Ny terrasse på Solheimsviken

Ny garderober til Lehmkul-hallen for Sammen (tidligere SiB)

Rehabilitering av terasser for sameie i Fyllingsdalen

Rehabiliteringsombygging Hordnesvegen

Skifting av vinduer i Paradis

Total rehabilitering av leilighet i Fyllingsdalen

Vannskader etter flom ved Evanger Pølsefabrikk

Våre tjenester

Rehabilitering

Nybygg

Tilbygg

Kontorinnredning

Butikkinnredning

Innredning av næringsbygg

Kontakt oss

Telefon: 909 94 809
E-post: post@jsbygginterior.no


Adresse:

JS Bygg & Interiør AS
Lien 24
5057 Bergen

Om oss

JS Bygg & Interiør AS ble stiftet i 1997, av daglig leder Geir Breder Jensen. Jensen har over 30 års erfaring fra bransjen - og JS Bygg & Interiør AS kan vise til særdeles gode referanser fra sine kunder. Våre montører er effektive, nøyaktige og vi har konkurransedyktige priser.